Ainutlaatuista jäätelöä

Häagen-Dazs on valmistanut ainutlaatuista jäätelöä vuodesta 1960. Perustajamme Reuben Mattusin visiona oli tehdä maailman parasta jäätelöä käyttämällä laadukkaita ja huolellisesti valittuja raaka-aineita. Reuben oli sitä mieltä, että jos aiotaan herkutella jäätelöllä, kyseessä tulee olla aidosti nautinnollinen ja merkityksellinen kokemus eikä vain tyytyminen ”kylmään ja makeaan herkkuun”, mikä oli tyypillistä kyseiselle aikakaudelle.

Omistautunut mahtavalle jäätelölle

Reuben omistautui luomaan jäätelön, joka oli koostumukseltaan silkinpehmeä ja kermainen ja jonka maut hellivät aikuisenkin kitalakea. Hän meni naimisiin liiketoiminnassa taitavan vaimonsa Rosen kanssa ja yhdessä he toivat markkinoille Häagen-Dazs-jäätelön tarjoten kolme yksinkertaista makua: suklaan, vaniljan ja kahvin. Täydellisyyttä tavoittelevan intohimon ajamana Reubenilta kului kuusi vuotta löytää tapa valmistaa häntä tyydyttävä Häagen-Dazs-mansikkajäätelö.

Sitoutunut kaikkein tiukimpiin laatuvaatimuksiin

Reubenin kunnianhimoisena tavoitteena oli luoda maailman parhaalta maistuva jäätelö, ja hänen sitoutumisensa kaikkein tiukimpiin laatuvaatimuksiin muutti tavan, jolla ihmiset mielsivät jäätelön. Häagen-Dazsilla on yhä sama toimintaperiaate. Olemme sitä mieltä, että jokaisella on oikeus kokea nautinto, joka on täyteläinen ja aito, ja tämä periaate ohjaa kaikkea toimintaamme.
Two pints of Häagen Dazs ice cream

Jaa se läheistesi kanssa

Tämän vuoksi kunkin Häagen-Dazs-jäätelön pohjana on 100-prosenttisesti aito kerma ja maito, jonka sekoitamme huolellisesti valittuihin raaka-aineisiin luodaksemme jäätelön, jossa on ainutlaatuinen sametinpehmeä koostumus ja unohtumaton maku. Jokainen suupala Häagen-Dazs-jäätelöä on mukaansatempaava ja intensiivisen nautinnollinen kokemus, jota ei vain voi olla jakamatta läheisten kanssa.

Ainutlaatuinen nautintokokemus

Vuonna 1960 Reuben päätti alkaa valmistaa jäätelöä, josta hän voisi olla ylpeä. Olemme ylpeitä voidessamme jatkaa hänen jalanjäljissään ja jakaa koko maailmalle ainutlaatuisen jäätelönautinnon.