Vain erityislaatuisista raaka-aineista syntyy paras mahdollinen maku

Satunnaiset eivät ole vain sitä, mitä laitamme, vaan sen, mitä jätetään pois. Käytämme jäätelön valmistamiseen vain puhtaita etikettejä, keittiöystävällisiä ainesosia (se on kaikki oikea asia!). Sanomme ei säilöntäaineille, stabilointiaineille, väreille ja palmuöljylle. Ja lisäämme vain luonnollisia aromeja. Kieltäydymme myös pumppaamasta tuotetta täynnä ilmaa, jotta jokaisesta lusikasta saat vähemmän ilmaa ja rikkaampaa ja herkullista jäätelöä. Jokainen kauha aloittaa elämän vain neljänä ainesosana – kerma, maito, sokeri ja munat. Lisäämme siihen vain hämmästyttävää.
Vanilla Ingredient

Vanilja

Käytämme madagaskarilaisista metsistä peräisin olevia vaniljapapuja ja autamme maanviljelijöitä varmistamalla, että heille on tarjolla kohtuullinen korvaus, kouluun pääsy ja puhdasta vettä. Teemme tämän, koska tyytyväinen vaniljan kasvattaja tarkoittaa erinomaista vanilja-aromia.
Strawberries and Cream ingredient

Mansikat

Käytimme runsaasti aikaa (tarkemmin sanottuna kuusi vuotta) löytääksemme kaikkein herkullisimmat mansikkalajikkeet sadoista eri vaihtoehdoista. Annamme luonnon hoitaa hommansa, ennen kuin poimimme lopputulokset äärimmäisen varovaisesti.
A stack of chocolate bar squares

Suklaa

Miksi belgialainen suklaa? Siitä yksinkertaisesta syystä, että se on parasta. Ja vain parhaat raaka-aineet tekevät Häagen-Dazs-jäätelöstä erityislaatuisen.
Caramel Ingredient

Karamelli

Olemme löytäneet kaikkein parhaimman karamellikastikkeen, jossa on ainutlaatuinen, suussa sulava kermainen maku ja joka saa ikävät asiat unohtumaan. Se oli hieman suolainen, voimainen ja… vangitsi sydämemme.